Solkräm Hay 5 productos.

Mostrando 1 - 5 de 5 items
 • Extra vattenfast och gnids ej bort Håller upp till 6 timmar Inga konserveringsmedel Kladdfri, täpper ej till porer EVYs grundformula är en patenterad medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd.

  198,00 kr
  Añadir al carrito
  Agotado
 • Extra vattenfast och gnids ej bort Håller upp till 6 timmar Inga konserveringsmedel Patenterad svensk formula EVYs grundformula är en patenterad medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd. EVY försvinner därför inte vid bad, svett eller handdukstorkning.

  198,00 kr
  Añadir al carrito
  Agotado
 • Extra vattenfast och gnids ej bort Håller upp till 6 timmar Inga konserveringsmedel Kladdfri, täpper ej till porer Patenterad svensk formula EVYs grundformula är en patenterad medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd. EVY försvinner inte vid bad, svett eller...

  198,00 kr
  Añadir al carrito
  Agotado
 • Extra vattenfast. Håller upp till 6 timmar Kladdfri, täpper ej till porer Mild, luktfri,inga konserveringsmedel Utvecklad och tillverkad i Sverige. EVY Kids passar hela familjen men är ett idealiskt skydd för barn då de behöver ett intensivt och vattenfast solskydd. Den skonsamma och skyddande EVY moussen är utvecklad för de allra känsligaste och kan...

  189,00 kr
  Añadir al carrito
  Agotado
 • Extra vattenfast och gnids ej bort Håller upp till 6 timmar Inga konserveringsmedel Kladdfri, täpper ej till porer Patenterad svensk formula Utvecklad och tillverkad i Sverige EVYs grundformula är en patenterad medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd.  

  189,00 kr
  Añadir al carrito
  Agotado
Mostrando 1 - 5 de 5 items